Vue sur la vallée "Travers de Pechméjà" depuis la terasse

Gasten kamers

Gasten huizen

Ons eigendom is gelegen aan de rand van de vallei "Travers de Pechmeja" en dat is de reden waarom we het dezelfde naam gegeven hebben.

 

U bevindt zich hier in een bevoorrechte positie om een van de laatste "triangles noir' van Frankrijk te observeren.  De nachtelijke hemel is hier van een unieke zuiverheid en wordt dus niet verstoord door kunstlicht. Figeac, een prachtige middelleuwse stad ligt op 10 minuten rijden met de auto.

 

De twee authentieke gerenoveerde achttiende-eeuwse gebouwen bevinden zich op een hectare tuin en bos omringd door droge gestapelde stenen muren en afgezonderd van alle drukte.


De twee gasten kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Onze tweede gîte "Le Cottage" is gebouwd in 2014 en is te huur vanaf april 2015.  De gasten huisjes "Le Four à Pain" en "Le Cottage" staan onafhankelijk van mekaar.

We hebben een maximale capaciteit van twaalf gasten, ideaal is voor familiebijeenkomsten en teambuilding voor bedrijven, maar toch met de nodige privacy. Elk huisje en iedere kamer heeft zijn eigen privéruimte en zelfs de gemeenschappelijke omgeving rond het zwembad is ingericht met privé strandjes in hout met uitzicht op de vallei.