Twee kamers met veel charme ...

Wij bieden twee kamers aan met elk een eigen stijl.

 

We hechten groot belang aan de privacy van onze gasten, maar we staan ook open voor spontane sociale contacten. We bereiden regelmatig table d'hôtes maar niet dagelijks, dit zeker te kunnen zijn dat we u met een natuurlijke oprechtheid kunnen ontvangen.  U vindt dicht bij ons in de buurt veel kleine restaurants voor alle smaken en alle budgetten.


Het ontbijt, geserveerd met lokale producten is overvloedig en lekker.  Alle gasten hebben toegang tot het zwembad. U vindt de parking voor uw wagen heel dicht bij uw kamer.

Chambre du Puits

 

Deze kamer is in het hoofdgebouw.  

 

Naast het twee persoonsbed, zijn er kasten en een bureau.  U zult ook verrast zijn door de douche die op de rots gebouwd is. Uiteraard is een eigen toilet beschikbaar.

U kunt uw kamer instappen via de venster deur of via de hoofdingang van het gebouw die zich recht tegenover de oude broodoven bevind.  

 

De gasten van de Chambre du Puits kunnen de ruimte van de broodoven en de voortuin met zijn prachtige uitzicht over de vallei gebruiken als eigen ruimte tijdens hun verblijf.

Chambre de la Vallée

 

Deze kamer is ook gelegen in het hoofdgebouw, maar kijkt uit op het dal.

 

Ze telt twee éénpersoonsbedden, een kast, een dressoir en twee cosy fauteuils.  Douche en toilet zijn privé en geven onmiddellijk toegang tot de kamer. De toegang tot de slaapkamer is via de schuifdeur van het terras of via de hoofdingang van het huis.

 

De kamer heeft toegang tot een terras dat afgeschermd is door groene planten  scherm maar met volledig zicht naar de vallei. Dus, vanuit uw bed heeft u een prachtig zicht op het dal: een TV is niet meer nodig ;-)

 

Bonne nuit dans la chambre du Puits
Chambre du Puits by night
Maison avec 2 chambres d'hôtes
Chambre du Puits by day
Salle de douches
Entrée de la Chambre du Puits
Secrétaire et chaises
Espace four à pain privatif
Le paradis est simple
Espace privatif four à pain
chambre de la Vallée by night
chambre de la Vallée by night
chambre de la Vallée by night
Vue sur la vallée depuis votre lit
Entrée
Chambre de la Vallée by day
Au rez de jardin
Terrasse privative - accès direct
Terrasse privative
Une petite sieste à l'ombre?

Gasten huizen