Twee gasten huisjes met veel character ...

IMG_4353.JPG
IMG_4387.JPG

De "Four à Pain" authenticiteit en character ...

 Dit huis dateert uit de achttiende eeuw en is onlangs gerenoveerd. Het combineert modern comfort en authenticiteit. U kunt er met vijf personen in verblijven.  Het huisje is toegankelijk vanuit de tuin en vanaf een kleine parkeerplaats die aan een kalme landweg gelegen is.

Op straat niveau vindt u een aangename leefruimte, woonkamer en eetkamer met een prachtige "cantou" (authentieke open haard van vroeger).  De keuken op dezelfde verdieping is volledig uitgerust.  U heeft hier ook toegang tot het terras met tafel en stoelen ... en natuurlijk een prachtig uitzicht over de vallei.

De slaapkamer met een tweepersoonsbed is op de zolder en heeft een eigen douche en toilet. De tweede slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een lit bateau bevind zich op het niveau van de tuin. Deze kamer heeft ook een eigen badkamer en toilet. Vanuit deze slaapkamer komt u direct uit op tuinniveau waar u ook privé een barbecue kunt gebruiken.  U kunt ook genieten van een flink stuk tuin vlak voor de broodoven.

 

 

 

De Cottage

De Cottage is in 2014 gebouwd en wordt verhuurd vanaf april 2015. De Cottage stijl en de gebruikte materialen (eik, lokale steen en metaal) hebben een perfecte integratie met de andere twee gebouwen op het eigendom mogelijk gemaakt.  Hij biedt plaats aan 4 personen en is uitgerust met een volledig ingerichte moderne keuken, een woonkamer, een slaapkamer met dubbel bed op de mezzanine en een tweede slaapkamer, met 2 enkel bedden, die uitgeeft op de tuin.

Indien u geïnteresseerd bent in dit type van gebouw kunnen we bemiddelen bij de bouw van zo'n karaktervol huisje in heel het zuidwesten van Frankrijk.  U kunt door hier te klikken de website van onze partner bezoeken.

Gasten kamers