Suivez nous
  • Facebook Classic

Gasten kamers & huizen

De activiteiten

We maken deel van een clubje van lokale eigenaren van vakantiewoningen die dezelfde visie hebben: Het mogelijk maken van een recreatieve vakantie, mensen ontmoeten, de regio bezoeken en locale producten te leren kennen.

We organizeren dus regelmatig activiteiten waarop we onze gasten uitnodigen.  Vraag ons om meer info ter plaatse, natuurlijk zonder enige verplichting!  

Naast de vele wandelingen in de omgeving, bieden wij ook kooklessen met lokale producten, waaronder de foie gras, proeverij van lokale dranken zoals Ratafià, Guignolet, walnoot wijn, pruimbrandewijn (en anderen), een bezoek aan Figeac "by night" en vele andere verrassingen.  Personen die willen kennis maken met "mindfulness" kunnen bij ons inlichtingen.

 

De Wandeltochten

Laat iemand wandelen en je kent zijn karakter!

 
Wandelen is een geweldige activiteit, goed voor lichaam en geest.


Wij organiseren wandeltochten op alle niveaus voor beginnelingen en de echte sportievelingen onder u.  De tochten brengen u op interessante plekken in de Lot en de aangrenzende departementen.

Op basis van uw suggesties, kunnen we ook excursies organiseren over delen van de bedevaartroute naar Saint Jacques de Compostelle.  Klik hier of op de foto om een voorsmaakje te hebben van een wandeltocht van 68 km op 3 dagen van Conques naar Figeac.  

Familiale gelegenheden en Team Building voor ondernemingen.  

De totale capaciteit van 12 personen van onze kamers en huisjes maakt het mogelijk om familiebijeenkomsten te organiseren, of zakelijke evenementen zoals teambuilding.

We kunnen, bijvoorbeeld, een week teambuilding aanbieden met het volgende programma: 3 dagen wandelen van Figeac naar Conques (67 km) met verblijf in comfortabele kamers, en daarna 3 dagen wandelingen in de buurt van Travers Pechmeja.

Verschillende onderwerpen met betrekking tot het bedrijf (doelstellingen, middelen, verandering, stress, enz..) kunnen worden opgenomen en gedurende deze week aangekaart door praktische oefeningen en een informele debriefing.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een programma dat aangepast is aan uw behoeften.  

Teambuilding wordt georganiseerd buiten het hoogseizoen en met een minimum aantal van 6 deelnemers. 

Geluk kun je bewerkstelligen

 

Door te veel in het verleden te leven en te veel projecties in de toekomst te maken, hebben we snel de neiging om niet van het "huidige moment" moment te genieten. 

Bepaalde principes en methoden kunnen u helpen om het leven positiever te zien, zoals - ontspanningstherapie - meditatie - yoga.

"Initiatie naar het volledige bewustzijn" interesseert u? Vraag ons om inlichtingen.